субота, 14. април 2018.

Радови и испирање водоводне мреже

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у недељу од 7 до 15 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Милана Ракића 123б. Како је саопштило ЈКП „Београдски водовод и канализација”, планирани су и неодложни радови на производном погону „Макиш”, који се изводе у склопу припрема комплетног система производње за летњи период. Због тога је у недељу од поноћи до 6 сати могућ пад притиска на општинама Стари град, Савски венац, Врачар, Палилула, Вождовац, Звездара и Раковица.

У понедељак су планирани радови на општини Врчар, тако да ће од 8.30 до 14 сати без воде остати потрошачи у Церској улици (између улица Грчића Миленка и Јадранске). Наредне недеље планирано је и редовно испирање водоводне мреже на општини Палилула. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

16/17. април – у насељима Борча и Крњача (блокови „Партизански”, „Бранко Момиров” и „Сутјеска”); 
17/18. април – у насељима Котеж и Овча; 
18/19. април – у насељу Борча (централни и северни део);
19/20. април – у насељу Борча (јужни део), пут за Црвенку и насеље Крњача (Блок „Сава Ковачевић”);
20/21. април – дуж Панчевачког пута, у насељу Крњача (блокови „Грга Андријановић” и „Браћа Марић”);

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Редовно испирање водоводне мреже, које се обавља неколико пута током године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.