субота, 21. април 2018.

Младеновић дао знак за почетак 31. Београдског маратона, Синиша Мали учесник полумаратона

Заменик градоначелника Андреја Младеновић и истакнути маратонац Халид Ханучи дали су знак за почетак 31. Београдског маратона, док се градоначелник Београда Синиша Мали и ове године прикључио учесницима полумаратонске трке. 

Младеновић је, испред Цркве Светог Марка, пожелео срећу учесницима трке и истакао за Беоинфо да данас Београд шаље дивну слику у свет са рекордним бројем учесника из 70 земаља.

–Београд је данас послао фантастичну слику у свет. Београд је отворен и спортски град, и хвала Београђанима који подржавају ову манифестацију – истакао је Младеновић и подсетио да 31. Београдски маратон прате и хуманитарне акције: Рак је излечив, Трчимо против астме, као и низ других хуманитарних акција. 

Младеновић и овогодишњи промотер Београдског маратона Халид Ханучи дали су знак испред Дома Народне Скупштине и за почетак Трке задовољства у којој су узело учешће више од 20.000 Београђана. Истакнути марокански тркач се прикључио учесницима Трке задовољства на пет километара. 

На овогодишњем 31. Београдском маратону учествује рекордних 28.000 маратонаца и рекреативаца, који долазе из више од 70 земаља света.