четвртак, 26. април 2018.

Радови на водоводној мрежи у Сурчину, Новом Беогаду и Вождовцу – Очитавање водомера у Врчину

Потрошачи у Војвођанској (од броја 107 до 219 и од 122 до 242), Галовачкој и Драгомира Момчиловића ће сутра од 8 до 16 сати остати без воде због планираних радова на водоводној мрежи на општини Сурчин, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

У остатку насеља Сурчин потрошачи ће осетити умањен притисак. 

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Нови Београд сутра 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у Улици Жарка Миладиновића (од броја 70 до Улице Тошин бунар).

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Вождовац сутра од 7 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у насељу Пиносава. 

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне. Из тог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“ ће од 28. до 30. априла очитавати водомере у насељу Врчин. Из тог предузећа позивају становнике овог насеља, као и власнике викендица, да изађу у сусрет радницима који ће обављати тај посао. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

БВК апелује на потрошаче да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима...), да водомерна места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума, у којима се водомери налазе, буду откључана, да возила буду паркирана ван шахтова и на тај начин допринесу ефикасном очитавању водомера.

Сарадњом Београдског водовода и корисника услуга унапређује се рад и квалитет пружених услуга, на обострано задовољство. Заједничком акцијом, водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs.