понедељак, 21. мај 2018.

Испирање водоводне мреже у Раковици – Радови у Гроцкој и Вождовцу

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже у општини Раковица од данас до суботе, 26. маја. 

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 21/22. маја у насељу Стара Раковица, Булевару патријарха Павла и улицама Топчидерској (од црпне станице Топчидер) и Патријарха Димитрија, 22/23. маја  у насељу Ресник, 23/24. маја у насељима Миљаковац 1 и 2, на Канаревом брду и у Кошутњаку, 24/25. маја – у Улици кнеза Вишеслава и насељима Видиковац, Лабудово брдо и Петлово брдо, 25/26. мај – у насељу Раковица и делу рејона оивиченом улицама Кнеза Вишеслава, Славка Родића, Патријарха Димитрија и Црнојевића.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. 

Радови на редовном испирању водоводне мреже који се обављају неколико пута у току године обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Раковица, у среду 23. маја од 8 до 18 сати, без воде ће остати потрошачи у улицама Александра Војиновића и Љубише Јеленковића.

Потрошачи у насељима Болеч, Траншпед, као и у комерцијалној зони Зуце остаће без воде сутра од 8 до 22 сатa због планираних радова на водоводној мрежи у Гроцкој и Вождовцу, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из тог предузећа апелују на потрошаче да услед радова или испирања водоводне мреже припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.