четвртак, 24. мај 2018.

Затварање улица за саобраћај због обележавања Дана полиције

Централна прослава поводом обележавања Дана полиције биће одржана у недељу, 27. маја, у 12 часова испред Дома Народне скупштине Републике Србије на Тргу Николе Пашића. Због одржавања ове манифестације, поједине градске улице биће затворене за саобраћај у суботу, 26. маја, од 17 до 24 часа и у недељу, 27. маја, од 8 до 15 часова, најављено је из „Беоком сервиса”.

Саобраћај ће бити обустављен у улицама зоне окупљања: Трг Николе Пашића, на делу од Теразија до Кнеза Милоша, Дечанска, на делу од Теразијског тунела до Трга Николе Пашића, Булевар краља Александра, на делу од Кнеза Милоша до Београдске (у оба смера) и од Рузвелтове до Београдске (само десна коловозна трака), Београдска, на делу од Илије Гарашанина до Булевара краља Александра, Кнеза Милоша, на делу од Таковске до Немањине (у оба смера), Таковска, на делу од Улице 27. марта до Кнеза Милоша (у оба смера) и Краља Милана,  на делу од Теразија до Трга Славија (у оба смера).

За све информације грађани се могу обратити „Беокому” на бесплатан број телефона 0800-110-011 за позиве из фиксне мреже Телекома или 011/3090-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.