петак, 25. мај 2018.

Младеновић: „Колективно венчање” – јединствена манифестација у свету

Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић уручио је данас у Старом двору захвалнице установама и појединцима који су помогли да се реализију манифестација „Колективно венчање 2018”. Младеновић, који је и председник Организационог одбора „Колективног венчања”, истакао је да јубилеј од 20 година, колико се организује ова манифестација, представља велико достигнуће за било коју манифестацију. 

Младеновић је у име Града Београда захвалио свима који су допринели да ова манифестација поново буде сјајно организована. 

– Двадесет година за било коју манифестацију изузетно је дуг период и велики јубилеј. На почетку је било јако тешко, што је можда и разлог због којег смо истрајали. Поносни смо на „Колективно венчање” јер такву манифестацију нема ниједан град на свету – рекао је заменик градоначелника. 

Он је додао да је у недељу Београд био у центру пажње светске и европске јавности због Фајнал фора Евролиге, али да је и поред тога послата лепа слика нашег града и преко „Колективног венчања”. 

– Надам се да ћемо на истом месту у будућности прославити још многе јубилеје, Такође, надам се да ће бракови закључени на „Колективном венчању” подарити много деце – рекао је Младеновић. 

Идејни творац и директор ове манифестације Тиви Мелчев указао је на велику подршку Града Београда током ових 20 година. 

– Ово је сигурно једна од најлепших манифестација која се одржава у Београду. Ускоро нас очекује и једно лепо издање, монографија „Колективног венчања”, која ће све нас и све младенце подсетити на лепе тренутке које су доживели са нама – рекао је Мелчев. 

Захвалницу су, између осталих, добили и ЈП „Пошта Србије”, „Службени гласник”, компанија „Цептер”, у чије је име захвалницу примио Миња Субота, али и медији, Радио-телевизија Србије, „Политика”, „Вечерње новости”, „Ало”, ТВ „Пинк”... 

Такође, захвалницу је добила и позната глумица Рада Ђуричин, док су специјална признања за дорпринос успеху ове манифестације добили Телевизија „Студио Б”, која је преносила доделу захвалница, као и новинар Живорад Жика Николић.