четвртак, 14. јун 2018.

Музички спектакл у Топчидерском парку

На првом фестивалу музике „Ентер”, који ће се одржати од 28. до 30. јуна у Топчидерском парку, наступиће велики број домаћих и страних извођача, најављено је на конференцији за медије у Кући краља Петра Првог на Сењаку.

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић истакла је значај оваквих музичких догађаја који привлаче пажњу страних туриста и додала да је Општина Савски венац са задовољством подржала „Ентер” фестивал на којем се очекује велики број посетилаца. 

– Туристичка организација Савског венца организује бројне манифестације за грађане, а овај пут на нашој општини имамо музички фестивал који превазилази локалне оквире, што је значајно за туристичку понуду и промоцију не само Савског венца већ и Београда. Управо из тог разлога фестивал на којем учествују извођачи из земље и региона подржала је и Туристичка организација Београда – рекла је Вујовићева и додала да је за фестивал улаз бесплатан.

Откривајући извођаче на „Ентер” фестивалу, глумац Никола Глишић истакао је да је ово прави начин да се обележи крај школске године, испитних рокова и дочека лето у прелепој природи Топчидерског парка. 

– Фестивал траје три вечери, припремљен је богат програм уз различите музичке жанрове, извођаче из земље и иностранства. Нека од имена су Inna, Seeya, Bad Copy, Ничим изазван, Irie FM, Prti Bee Geе и многи други, а захвалност што Београђани коначно имају фестивал какав заслужују дугујемо Општини Савски венац, као и спонзорима попут „Дунав осигурања” и свих осталих – нагласио је Глишић.

У име генералног спонзора – компаније „Дунав осигурање”, Југослава Смиљковић Стојановић казала је да највећу националну осигуравајућу кућу у Србији дуга традиција пословања обавезује на пројекте који су друштвено одговорни и врло важни за живот и рад друштвене заједнице.

– Са задовољством смо пружили подршку „Ентер” фестивалу који почиње да расте и надамо се да ћемо се срести и следеће године – поручила је Југослава Смиљковић Стојановић. 

Током три фестивалска дана публика ће у Топчидерском парку моћи да ужива у денс, поп, рок, хип-хоп и електро звуцима. Улаз је бесплатан.