четвртак, 21. јун 2018.

Подршка града младим дизајнерима

Заменица председника Скупштине Града Београда Андреа Радуловић присуствовала је синоћ завршној изложби радова матураната Школе за дизајн. 

– Велика ми је част што сам данас овде да заједно испратимо још једну талентовану генерацију младих Београђана. Такође сам веома поносна што је међу овим младим и талентованим Београђанима неколико награђених стипендиста Фондације за младе таленте Града Београда. Град Београд је ту за вас, било пружањем новчане помоћи за даљи развој вашег талента или подршком за сваку вашу креативну идеју. Сигурна сам да се међу овом надареном децом налазе будући урбанисти, вајари, архитекте, дизајнери и сви остали који могу да допринесу да од Београда направимо праву космполитску метрополу 21. века – истакла је заменица Скупштине града.

Она је позвала све будуће креаторе и ауторе да своје таленте искористе у својој земљи у којој ће имати подршку и од које ће направити још лепше и боље место за живот. 

– У оваквом амбијенту, испуњеном младим и талентованим људима, тежина ваше амбиције и воље је опипљива и надам се да ћу имати исти осећај када вас кроз десет година будем гледала као остварене креаторе и ауторе. Стварајте у Србији, учините своју земљу лепшом и бољом. Као и до сада, моју подршку ћете имати, подршку Града Београда и Републике Србије – рекла је Андреа Радуловић, којој је потом у знак подршке и захвалности уручена захвалница и слика – рад ученика Школе за дизајн.