четвртак, 20. септембар 2018.

Контрола употребе прикључака за воду на градилиштима бесправних објеката

Екипе Службе контроле потрошача и искључења ЈКП „Београдски водовод и канализација” поново су контролисале терен у Булевару ослобођења и Улици Јове Илића и том приликом процесуирана су четири градилишта, где су раније били бесправни објекти.  Та градилишта се водом снабдевају преко водомера које су користили порушени објекти, а инвеститори нису поступили по градској одлуци и пријавили употребу градилишне воде, саопштено је из тог комуналног предузећа.

На објекту у Улици Јове Илића 35 искључена је цевна веза која је констатована приликом редовне контроле.

Инвеститорима је остављен рок од осам дана да се јаве ЈКП „Београдаски водовод и канализација“ ради регулисања статуса овог прикључка. 
У случају да то не учине трајно ће бити укинут прикључак, с обзиром на то да објекат за који је прикључак био намењен више не постоји јер је био бесправан. Странка ће бити у обавези да се за добијање истог обрати Служби техничке документације, наводи се у саопштењу.

„Београдски водовод и канализација” наставиће и у наредном периоду појачану контролу употребе прикључака за воду на градилиштима бесправних објеката.