субота, 22. септембар 2018.

Никодијевић примио децу са Косова и Метохије

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић примио је данас у Старом  двору децу из Школе фудбала „Ропотово” из Ранилуга са Косова и Метохије који се налазе у дводневној посети главном граду.

– Данас се дружимо са нашим најмлађим спортистима из Ранилуга и заједно смо одлучили да овој деци направимо леп спортски викенд у Београду. Велико ми задовољство што имам прилику да им данас будем домаћин и ми ћемо кад год будемо имали прилику  изаћи у сусрет деци из наше јужне покрајине. Колико год да нам је некада посао тежак, посета деце су нам најдражи догађаји и њихова срећа и задовоство што ће видети своје спортске идоле говоре више од хиљаду речи. Зато, кад год буду желели могу да дођу у Београд и надам се да ће их у будућности бити још више – казао је Никола Никодијевић.

Током два дана посете Београду деца ће посетити Зоолошки врт, стадионе „Црвене звезде” и „Партизана”, спортски центар ФСС у Старој Пазови као и најважнија културно-историјска здања главног града. На крају посете, деца ће присуствовати сутрашњем фудбалском дербију.