недеља, 23. септембар 2018.

Радови на водоводној мрежи

Екипе Београдског водовода и канализације изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Земун од понедељка 24. до суботе 29. септембра, саопштавају из овог градског предузећа. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

    24/25.09. – Земун, део рејона оивиченог улицама: Џона Кенедија, Кеј ослобођења, Новоградска и Златиборска;
    25/26.09. – Земун, део рејона оивиченог улицама: Новоградска, Прегревица, Цара Душана, Банатска, Угриновачка, Раде Кончара и Првомајска;
    26/27.09. – Земун, део рејона оивиченог улицама: Зеленгорска, Златиборска, Првомајска, Раде Кончара, Угриновачка, Војни пут, Купрешка и Атанасија Пуље;
    27/28.09. – у насељима Нова Галеника и Земун поље;
    28/29.09 – у насељу Батајница.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе Београдског водовода ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Истога дана, у понедељак 24. септембра, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Гроцка, од 9 до 24 сата, без воде ће остати потрошачи у улицама Београдској, Петра Драпшина и Стевана Сремца.

У уторак 25. септембра због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар,  од 8.30 до 18. сати, без воде ће остати потрошачи у улицама Стојана Протића (између улица Браничевске и Граничарске) и Подгоричкој.

За најосновније потребе за пијаћом водом обезбеђена је аутоцистерна, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на web адреси www.bvk.rs.