среда, 17. октобар 2018.

Представљене туристичке активности Београда у Бањалуци

Представници Туристичке организације Београда одржали су у хотелу „Босна” у Бањалуци  промоцију актуелне туристичке понуде главног града у присуству великог броја државних и градских званичника, представника агенција и медија, саопштено је из ове организације.

Гостима се обратио конзул Републике Србије Владимир Николић и саветница директора Туристичке организације Београдa Ирена Алексић, која је присутнима представила актуелну туристичку понуду Београда. Током презентације су истакнути културни садржаји, манифестације, уметничка сцена, музејске поставке Народног музеја, Музеја савремене уметности, као и програм за наступајуће новогодишње празнике. Промоција Београда настављена је гостовањима на Националној телевизији и другим телевизијским кућама, где је широј јавности представљена понуда Београда.

Из Туристичке организације Београда подсећају да су туристи из Босне и Херцеговине међу првих десет гостију по бројности у Београду од почетка године, са стабилном тенденцијом посраста у доласцима и оствареним ноћењима.