среда, 5. децембар 2018.

Parking pass – нова опција плаћања паркирања

ЈКП „Паркинг сервис” од данас корисницима пружа нову опцију плаћања паркирања у виду временске паркинг картице. Parking pass картица омогућава неограничени број улазака/излазака у јавне гараже и паркиралишта, у оквиру временског периода за који је купљена. 

Parking pass је временска паркинг картица за 22 објекта, којима управља ЈКП „Паркинг сервис”, и важи одређени временски период – 24 сата, три или седам дана. Купује се на паркинг објектима овог предузећа, као и у пословницама Корисничког сервиса. Картица се активира првим уласком у гаражу, односно на паркиралишту. 

– Корисницима нудимо да по нижим ценама паркирају своја возила на нашим објектима одређени временски период. Ово је одлична опција нарочито за посетиоце Београда, који куповином Parking pass картице тачно знају колико ће их паркирање коштати током њиховог боравка у нашем граду и плаћају га по повлашћеним ценама. Такође, они више не размишљају ни о томе како и где плаћају паркирање, а штеде и своје време, јер само улазе и излазе из гаража и паркиралишта, без одласка на благајну, – истакао је директор ЈКП „Паркинг сервис”“ Андрија Чупковић.

Приликом првог уласка у паркинг објекат, Parking pass картица се активира и на њој се штампа датум и време до кога она важи, како би корисници прецизно знали до када картицу могу да користе. У случају да је истекао временски период за који је картица купљена, а возило није напустило паркинг објекат, прекорачење паркирања се плаћа по започетом сату.

Корисници Parking pass картице имају могућност да од 1. априла до 1. новембра без надокнаде користе два бицикла у гаражи „Обилићев венац”, као и на паркиралиштима „Ада Циганлија”,  „Милан Гале Мушкатировић” и „Сава центар”. Ова бенефиција важи само у току активираног временског периода картице. 

„Паркинг сервис” скреће пажњу сталним корисницима и посетиоцима Београда да куповином Parking pass картице штеде и новац и време, јер је цена паркирања путем ове картице, за више дана, нижа од редовних цена у паркинг објектима, као и да не морају да одлазе на благајну како би платили паркирање.