четвртак, 6. децембар 2018.

Спречен покушај преваре грађана

Две особе које су данас у Улици краљице Марије на аутомобиле остављале промотивни материјал налик налогу за плаћање дневне паркинг карте са наведеним износом је по позиву Комуналне полиције преузела патрола Министарства унутрашњих послова, саопштено је из Комуналне полиције. ЈКП „Паркинг сервис” је демантовао да су у питању њихови радници, као и документација.

Како се наводи, приликом редовне патроле Комунална полиција је данас у Улици краљице Марије уочила лица како остављају материјал налик налогу за плаћање дневне паркинг карте који издају радници ЈКП „Паркинг сервис” приликом контроле паркирања моторних возила у зонираним деловима града.

Наведени материјал на којем је био истакнут и износ од 6.000 динара остављан је на идентичан начин како то чине радници ЈКП „Паркинг севис”, на ветробранском стаклу паркираних моторних возила у зони, испод брисача.

Грађани су позвани да обрате пажњу уколико на свом аутомобилу уоче било какав материјал, како не би били преварени, наводи се у саопштењу Комуналне полиције.