четвртак, 13. децембар 2018.

Отварање клизалишта на Тргу Николе Пашића у недељу

Клизалиште на Тргу Николе Пашића, у оквиру манифестације „Београдска зима”, биће отворено у недељу, 16. децембра, у 18 часова, најављено је из Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ.

Улаз ће бити бесплатан током целе зиме, а сваке недеље, осим 6. јануара, од 10 до 11 часова одржаваће се и бесплатна школа клизања, чији ће полазници добити дипломе 27. јануара.

Осим концерта групе „Неверне беба”, отварању клизалишта ће присуствовати и јутјубер Богадн Илић, а 17. децембра биће организован гала концерт чланова Музичко-оперско-театарске организације (МОТО) у Скупштини града, док ће певачи овог удружења у оквиру манифестације „Празнични глас града” наступати 27. децембра.

У уторак, 18. децембра, Лена Ковачевић ће одржати концерт, док ће „Макао бенд” код клизалишта наступити 23. децембра.

Мини-концерт 5. јануара нове године имаће и победник музичког такмичења „Први глас Србије” Давор Јовановић.

На Тргу Николе Пашића ће се 3. јануара одржати дечја представа „Мики Маус и новогодишњи хаос”. Следећег дана, малишани ће имати прилику да понесу своје омиљене костиме, па ће Трг Николе Пашића преплавити мале принцезе, принчеви, витезови, пирати, балерине, виле и морнари, јер се тог дана одржава новогодишњи маскенбал и костимиране бајке на леду. Мађионичар и илузиониста Игор Трифунов одржаће 9. јануара на Тргу Николе Пашића мађионичарску представу за децу.

За најмлађе суграђане на Тргу Николе Пашића биће одржано мноштво дечјих представа.