среда, 9. јануар 2019.

„Београдска зима” Дечјег културног центра

У оквиру манифестације „Београдска зима”, коју организује Градска управа Града Београда, у Дечјем културном центру Београд одржаће се „Божићни концерт” у суботу, 12. јануара, у 12 часова на Великој сцени „Донка Шпичек”. На репертоару ће се наћи нумере „Мајка чесницу меси”, „Божић, Божић, благи дан”, „Коловођа”, „Анђели певају” и „Бадњак”, али и друге песме забавне музике посвећене најмлађој публици. 

Уз Хор Дечјег културног центра Београда и Хор „Чаролија”, на концерту ће наступити Бојана Стаменов, Сергеј Ћетковић, Миња Субота, Леонтина Вукомановић, Иван Михаиловић, Иван Зекић и други. Божићни концерт употпуниће фолклорни наступ Уметничког центра „Талија”, који ће за ову прилику направити и драмски приказ српских обичаја.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 11 до 13 часова деца ће имати прилику да учествују у уметничким радионицама и од 11 до 14 часова да посете новогодишњи сајам, на којем учествују Издавачка кућа „Клет”, Удружење грађана „Плетење срцем”, „Плава шкољка”, „Сузанина земља чуда” и Дечји културни центар Београда. 

Улаз за све програме је слободан, наводи се у саопштењу Дечјег културног центра Београда.