уторак, 15. јануар 2019.

Раковица организује бесплатне садржаје од фебруара

Центар за културу и образовање Раковица под покровитељством Општине Раковица од 2. фебруара организује више бесплатних садржаја намењених деци, младима и родитељима, саопштено је из ове општине.

За најмлађе до седам година припремљене су креативне радионице за израду накита, као и креативна ликовна радионица која је намењена деци од шест до дванаест година, док је за ученике осмих разреда организована бесплатна припрема за малу матуру. За ученике завршних разреда средњих школа организована је бесплатана припрема за Факултет организационих наука (ФОН) и Економски факултет, а за децу и родитеље организована је бесплатна психолошка радионица.

Програм бесплатне припреме за малу матуру подразумева припремне часове из математике и српског језика коју воде активни реномирани професори, са дугогодишњим педагошким искуством и искуством у припреми ђака за уписе у средњу школу.

Програм бесплатне припрема за упис на Факултет организационих наука и Економски факултет обухвата припрему из математике и финансијског рачуноводства коју такође воде професори са дугогодишњим искуством. Припреме почињу од 2. фебруара и трају до 2. јуна. Настава се одржава викендом у терминима који ће бити достављени полазницима по формирању група.

Право пријаве на бесплатне програме имају сви заинтересовани са територије Раковице, а број места за све програме је ограничен. 

Пријаве се примају на имејл адресу: kcrakovica@gmail.com. Детаљније информације о бесплатним садржајима објављене су на сајту Центра за културу и образовање Раковица: www.ckorakovica.com и друштвеним мрежама центра.