петак, 8. фебруар 2019.

Весић: Радови на реконструкцији дела Улице Страхињића Бана биће завршени данас

Радови на реконструкцији дела Улице Страхињића Бана биће завршени данас, а синоћ је укључена јавна и декоратвина расвета, рекао је заменик градоначелника Горан Весић гостујући на Студију Б.

– То ће бити прелеп пешачки трг, а на почетку према Француској улици налази се и фонтана која би требало да проради наредних дана. То је сада прави улаз у Скадарлију, где су некада били паркирани аутомобили и то је била једна заиста ружна слика. Сада смо у центру града добили једну нову лепу пјацету, која се продужава ка Улици Џорџа Вашингтона и Скадарској – појаснио је Весић.

Осврнувши се на критике да радови касне, Весић је навео да је разлог за то недостатак мајстора који постављају плоче, а који су заузети јер су ангажовани на другим радовима тог типа у граду.

– Много је боље да посао буде заврешен квалитетно, а подсетићу да се деценијама уназад нико није сетио то да уреди. Мислим да ће станари тог дела Београда уживати и да ће грађани прихватити нову пјацету. Остаје да заједно са грађанима осмислимо име – закључио је Весић.