понедељак, 18. март 2019.

Делови Старог града, Сурчина и Вождовца у среду без воде

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Стари град и Сурчин проузроковаће у среду, 20. марта, прекид у водоснабдевању појединих делова ових општина, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”. 

На општини Стари град у среду од 8.30 до 20 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Војводе Добрњца, Будимској (између Цариградске и Булевара деспота Стефана), Булевару деспота Стефана (између Цвијићеве и Џорџа Вашингтона), као и потрошачи у блоку оивиченом улицама Војводе Добрњца, Поенкареовом, Венизелосовом, Гундулићевим венцем и Булеваром деспота Стефана. 

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Сурчин, у среду од 9 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Алексе Симића, Саве Шумановића, Паорској и Улици мира у насељу Бољевци (од Јакова до бољевачког моста).

Радови су планирани и на водоводној мрежи на општини Вождовац, због чега ће у среду од 8 до 20 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Браће Јерковић (између улица Дарвинове и Витановачке). 

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За додатне информације потрошачи могу да се обрате Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.