недеља, 21. април 2019.

Радови на водоводној мрежи

Потрошачи у једном делу општине Палилула остаће без воде сутра од 8 до 18 сати због планираних радова на водоводној мрежи у тој општини, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Ане Франк, Хусинских рудара, Пјера Крижанића, Камчатској, Душана Васиљева, Салвадора Аљендеа (између улица Драгослава Срејовића и Пере Ћетковића), Др Ника Миљанића и Пера Ћетковића.

Такође ће сутра због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац од 8.30 до 18 сати без воде бити потрошачи у улицама Ђорђа Кратовца (од Видске до Грчића Миленка) и Максима Горког (од Ђорђа Кратовца до Томазеове).

На општини Звездара, сутра од 8.30 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Др Велизара Косановића (од Мис Ирбијеве до Учитељске), Јелене Миоч, Косте Хакмана и Долењској.

Због неодложних радова „ЕПС Дистрибуција” Београд, сутра од 10 до 17 сати умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању осетиће потрошачи дуж Крагујевачког пута, у насељима Зуце, Степашиновац и Рипањ.

Потрошачи у једном делу општине Вождовац остаће без воде у уторак, 23. априла, од 8 до 24 сата због планираних радова на водоводној мрежи.

Без воде ће бити потрошачи у улицама Црнотравској (од Бахтијара Вагабзаде до Булевара ослобођења) и Пауновој (од Црнотравске до Баштованске), као и у насељу Бањица, док ће умањен притисак осетити потрошачи у Црнотравској улици од броја 60 до броја 134.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у уторак од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Фочанској, Јована Ђаје, Дувањској.

Због неодложних радова „ЕПС Дистрибуција” Београд, у уторак, 23. априла, од 8 до 15 сати умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању ће осетити потрошачи у насељима Ненадовац, Глумчево брдо, Дражановац, Стара Липовица, Пландиште, Гунцати, Стражарија, Караула, Средњи крај, Гај, Равни Гај, Мељак, Баћевац, Лесковац, Степашиновац, Шиљаковац, Вранић, Тараиш, Бождаревац, Врбовно, Велики Борак, Бељина, Лисовић и у Улици 1. мај у насељу Велика Моштаница.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси: www.bvk.rs.