среда, 24. април 2019.

Манифестација „Васкршње чаролије” и ове године на Савском венцу

Општина Савски венац и Туристичка oрганизацијa општине и ове године организују манифестацију „Васкршње чаролије”, која ће се одржати 27. и 28. априла испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку.

Све посетиоце Топчидерског парка, а нарочито оне најмлађе очекује богат културно-уметнички и забавни програм током оба дана манифестације од 11 до 14 часова. Кловновске представе, наступ културно-уметничког друштва, ди-џеја, плесни перформанси, маскоте и жонглери забављаће малишане, а биће организоване и спортско-рекреативне и ликовне радионице, цртање по лицу и још много изненађења.

Из ове општине позивају све малишане да се придруже и да обавезно понесу своје васкршње јаје, јер ће се у суботу, 27. априла, бирати најлепше осликано јаје, а у недељу, на Васкрс, бираће се најјаче васкршње јаје.

Првог дана манифестације биће организовано и такмичење основних школа са територије општине Савски венац, као и такмичење вртића Предшколске установе „Савски венац” у избору најлепше корпе.

Победнике очекују вредне награде. У такмичењу за најлепше и најјаче васкршње јаје награда за освојено прво место је електрични скејтборд, за друго место дечији бицикл и за треће место тротинет. За школу и вртић чија корпа буде најлепша, награда је лаптоп рачунар, а осим тога, све учеснике очекују слатки пакетићи, балони и други поклони.

Програм манифестације водиће омиљени дечији аниматор Предраг Вуковић Пеђолино. Улаз је слободан и сви су добродошли.