четвртак, 25. април 2019.

Подела ваучера за бесплатно пливање на „Ташу”

Председница општине Савски венац Ирена Вујовић и директор СРЦ „Ташмајдан” Милан Нововић уручили су данас првој групи од 100 пријављених грађана ваучере за бесплатно рекреативно пливање на базенима овог спортско-рекреативног центра. Ирена Вујовић изразила је задовољство због великог интересовања грађана за бесплатне програме које организује Општина Савски венац и додала да је циљ општине да бесплатним спортско-рекреативним програмима подстиче здраве животне навике и укључи што више својих суграђана у рекреативно бављење спортом.

– Као општина која води одговорну социјалну и здравствену политику, већ трећу годину заредом организујемо бесплатно рекреативно пливање за наше грађане, а ове године смо у сарадњи са СРЦ „Ташмајдан” обезбедили 650 ваучера – рекла је Вујовићева и похвалила сарадњу општине са овим центром и директором. 

Милан Нововић похвалио је визију развоја Општине Савски венац и бригу за своје суграђане, коју председница Ирена Вујовић показује.

– Оно што се показало овим пројектом, који се реализује већ неколико година, јесте чињеница да су суграђани, а посебно они најстарији, задовољни оним што им „Ташмајдан” пружа и надам се да ће и убудуће тако остати – поручио је Нововић.

Бесплатни ваучери подразумевају четири термина за пливање која се могу искористити до краја ове године. Наредних дана наставиће се подела ваучера осталим пријављеним суграђанима, а пријаве су и даље у току и обављају се бесплатним позивом на број 0800-100-109, радним данима од 8 до 20 часова, а суботом од 9 до 15 часова, или на мејл-адресу: besplatno@savskivenac.rs.