четвртак, 25. април 2019.

Радови на водоводној мрежи у уторак

Због планираних радова на водоводној мрежи, у уторак ће поједини потрошачи на територији неколико општина бити без воде или ће осетити умањени притисак, саопштило је ЈКП „Београдски водовод и канализација”. На општини Нови Београд, од 9 до 18 сати, умањење притиска осетиће потрошачи у блоковима 61 и 72. Истог дана, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Савски венац, од 8 до 24 сатa без воде ће бити потрошачи непарне стране Улице Гаврила Принципа (од Југ Богданове до Каменичке улице) и у Улици Краљевића Марка (од Гаврила Принципа до Југ Богданове улице).

Радови су планирани и на водоводној мрежи на општини Чукарица због чега ће у уторак од 8.30 до 18 сати без воде бити потрошачи у улицама Мајданској и Васе Стајића. Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, истог дана од 8 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Салвадора Аљендеа (од Пере Ћетковића до Драгослава Срејовића), Др Нике Миљанића и Пере Ћетковића (од Миријевског булевара до Др Нике Миљанића). 

Радови ће бити и на водоводној мрежи на општини Вождовац, па ће у уторак од 8.30 до 18 сати без воде остати потрошачи у Струмичкој улици (од броја 1 до броја 17), а због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, истог дана од 8.30 до 18 сати без воде ће остати и потрошачи у Голсвордијевој улици.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.