среда, 15. мај 2019.

Радови на водоводној мрежи на пет општина

Потрошачи општине Чукарица остаће без воде сутра од 8 до 18 сати у кругу фабрике „Лола” у Југословенској улици бб, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истог дана, без воде ће бити потрошачи на општини Нови Београд од 9 до 18 сати у Улици Неде Спасојевић, делу Улице Виктора Новака (од Неде Спасојевић до Недељка Гвозденовића), као и у Улици Недељка Гвозденовића број 12.

Без воде ће бити и потрошачи општине Раковица од 8 до 18 сати у блоку улица око Улице Пере Велимировића, осим у улицама Милана Благојевића Шпанца и Матије Гупца, као и у улицама Хасанагинице, Аџине ливаде и Кошутњачкој.

Такође, сутра од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи општине Стари град на адреси Обилићев венац број 27, а због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у петак, 17. маја, од 8 до 20 сати без воде ће бити потрошачи у насељу Вишњица. 

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.