петак, 24. мај 2019.

Испирање и радови на водоводној мрежи

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Палилула од понедељка до суботе. Како је саопштило ово предузеће, повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће поједини потрошачи, и то у ноћи 27/28. маја – у насељима Борча и Крњача и блоковима „Партизански”, „Бранко Момиров” и „Сутјеска”, 28/29. маја – у насељима Котеж и Овча, 29/30. маја – у насељу Борча (централни и северни део), 30/31. маја – у насељу Борча (јужни део), пут за Црвенку и блок „Сава Ковачевић” и у ноћи 31.5/1.6. – дуж Панчевачког пута, у насељу Крњача и блоковима „Грга Андријановић” и „Браћа Марић”.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Планирани радови на Пaлилули обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета, наводи се у саопштењу овог предузећа

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Савски венац, у понедељак од 8 до 24 сата без воде ће бити потрошачи непарне стране Улице Гаврила Принципа, а због радова „Електродистрибуције Београд” и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система, истог дана од 9 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у насељима Пиносава, Бели поток и Дуго поље.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће. Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.