субота, 25. мај 2019.

Пети „Београдски манифест”

Градска општина Раковица имала је свој штанд на манифестацији „Београдски манифест”, која се традиционално одржава на Калемегдану у Горњем граду Београдске тврђаве, саопштено је из ове општине.

Општина раковица је и ове године посетиоцима представила своје туристичке потенцијале. Грађани су имали прилику да се упознају са културним знаменитостима, споменицима културе, природним лепотама, спортским догађајима, као и са бројним манифестацијама које се одржавају у Раковици – „Раковички карневал”, изложба олдтајмера, „Дечји ускршњи базар”, „Раковица отвореног срца” и многе друге.

Штанд је посетио и председник општине Раковица Владан Коцић, који је искористио прилику да лично упозна посетиоце са свим лепотама Раковице.

Манифестација представља највећи породични фестивал у региону који се позиционирао као јединствена платформа за промоцију манифестација и туристичих дестинација из Србије и региона.

„Београдски манифест” одржаће се 24, 25. и 26. маја у, а улаз за посетиоце је бесплатан. Радно време фестивала је у суботу и недељу од 11 до 21 час.