среда, 12. јун 2019.

Делови Новог Београда и Гроцке у четвртак и петак без воде

Планирани радови на водоводној мрежи на општини Нови Београд довешће у четвртак 13. јуна до прекида у водоснабдевању појединих делова ове општине, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

Због поменутих радова сутра од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Народних хероја (од броја 12 до броја 30), Студентској (од броја 25 до броја 45) и Булевару Зорана Ђинђића (од броја 122 до броја 148).

У општини Гроцка, због радова на мрежи од четвртка 13. јуна од 21:30 до петка 14. јуна до 7 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Петра Живковића и Бранка Ћопића у насељу Лештане.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне, а из Водовода апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs.