недеља, 16. јун 2019.

Александар Марковић примио плакету МУП-а за допринос сарадњи града и републике на безбедности грађана

Помоћник градоначелника Београда Александар Марковић примио је плакету Министарства унутрашњих послова за посебан допринос и сарадњу поводом Дана Министарства унутрашњих послова Републике Србије. 

Марковић је истакао да се осећа поносним и додао да је ова плакета додатни мотив да настави да ради најбоље за Београд и Београђане. 

– У своје лично име и у име Града Београда захваљујем потпредседнику Владе Републике Србије и министру унутрашњих послова др Небојши Стефановићу на изузетној части и поверењу – рекао је Марковић.

Он је нагласио да ће се сарадња са МУП-ом наставити јер ће само тако сви грађани живети у безбедном, уређеном и модерном Београду и Србији. 

Министар Стефановић је истакао да је жеља да се и на овај симболичан начин, уочи Дана МУП-а, укаже поштовање људима који су пуно учинили на нивоу безбедности.

 – Када ово кажем, мислим на рад не само у протеклој години већ и у претходном периоду. Указујемо поштовање људима који су пуно учинили сарадњом са нашим министарством на подизању нивоа безбедности у нашој земљи – рекао је министар Стефановић.