среда, 26. јун 2019.

Бесплатан превоз на фестивал „Ентер”

Друго издање београдског фестивала „Ентер” одржаће се од 27. до 29. јуна у Топчидерском парку, саопштено је из Општине Савски венац. Током три дана богатог музичког програма, посетиоци ће имати прилику да уживају у наступима најактуелнијих извођача како светске тако и домаће сцене. Партнер фестивала „Ентер” је Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ), док су покровитељи и ове године Општина Савски венац и Град Београд.

Улаз на фестивал је бесплатан, а за публику ће бити организован и бесплатан превоз до Топчидерског парка – линије „ЕНТЕР 1” и „ЕНТЕР 2”, које ће саобраћати на 30 минута.

Линија „ЕНТЕР 1” саобраћа на релацији „Сава центар” – Топчидерски парк. Први полазак из Блока 20 (окретница линије 35) је у 19.45, а последњи полазак из Топчидера у 2 сата после поноћи у четвртак, 27. јуна, односно у 3 сата у петак и суботу, 28. и 29. јуна. На линији „ЕНТЕР 1” стајалишта су „Блок 20”, „Сава центар” и ЖС „Топчидeр”.

Линија „ЕНТЕР 2” саобраћа на релацији Трг републике – Топчидерски парк. Први полазак са Трга републике је у 19.30 часова сва три фестивалска дана, док је последњи полазак из Топчидера у 2.15 у четвртак, а у петак и суботу у 2.45. часова. Стајалишта на линији „ЕНТЕР 2” су „Трг републике” и ЖС „Топчидeр”.