среда, 17. јул 2019.

Богат летњи програм за викенд

Туристичка организација Београда овог викенда организује бројне манифестације у Београду. 

Љубитељи џез музике ће у петак, 19. јула, у 19 сати имати прилику да на Цветном тргу уживају у џез музичкој вечери под називом „Концерт на Цветном тргу”, саопштено је из ове организације.

Истог дана одржава се и „Лето у Скадарлији” од 19 сати на платоу испред Скадарлијске чесме, затим „Бојчинско културно лето” – Вече са Читаоницом Фишер, као и „Лето на Гардошу” у Земуну – представа „Сокин и Босина”.  

У суботу, 20. јула, од 20 сати ће се одржати манифестација „Омладинска четврт” на Обилићевом венцу, где ће наступити квартет „Има дана” Симфонијског оркестра РТС-а. 

Истог дана, у оквиру програма „Лето на Косанчићу”, од 19 сати биће реализоване бесплатне туристичке туре по Косанчићевом венцу и музички концерт групе „Ејо”. За обилазак је потребно пријавити се на имејл-адресу igrgic@tob.rs, јер је број места органичен. 

Такође, у суботу, 20. јула, у оквиру манифестације „Бојчинско лето” грађане очекује од 20 сати концерт певачице Неде Украден, а у оквиру програма „Лето на Гардошу” од 21 час представа „Живот и друге ситнице”. 

О свим програмима додатне информације се могу пронаћи на сајтовима Туристичке организације Београда и градских општина где се манифестације одржавају.