среда, 14. август 2019.

Раскрсница улица Старине Новака, 27. марта и Краљице Марије биће отворена пре рока

Раскрсница улица Старине Новака, 27. марта и Краљице Марије у пуном профилу, са по две траке за сваки смер вожње, биће отворена између 15. и 16. августа, што је 15 дана пре договорене динамике, изјавио је градски секретар за инвестиције Лука Петровић.

Он је честитао извођачу на одрађеном послу и захвалио свим радницима на огромном труду и ангажовању који свакодневно раде у три смене, не жалећи се на временске услове како би радови напредовали договореном динамиком. 

– Најкасније до 1. септембра завршавамо раскрсницу са Булеваром деспота Стефана у пуном профилу, са по две траке за сваки смер вожње, како смо и рекли, а средином септембра завршавамо раскрсницу са Таковском улицом – рекао је Петровић.

Он је додао да деоницa од Улице Старине Новака па до Таковске, ако не буде неких непредвиђених околности, треба да буде пуштена у саобраћај 1. септембра. 

– Када су у питању даље активности на градилишту, 15. августа затварамо део од Булевара деспота Стефана до Дринчићеве улице, као и десну страну раскрснице са Булеваром деспота Стефана, како би је завршили до 1. септембра – рекао је Петровић.

Он је захвалио свим грађанима на стрпљењу због гужви које су се створиле услед великих радова у граду. 

– Наш циљ је да нам улице и центар града буде лепши и безбеднији, али чим будемо од првог септембра пустили Трг републике, Карађорђеву улицу, као и друге деонице које се раде, биће много мање гужве и саобраћај ће бити знатно растерећен – истакао је Лука Петровић.