петак, 16. август 2019.

Препорука грађанима да користе раскрсницу Старине Новака и 27. марта, радови се настављају у Таковској

Секретар за инвестиције Лука Петровић изјавио је данас да је раскрсница улица  Старине Новака, Краљице Марије и 27. марта пуштена у саобраћај у пуном профилу и да су радови на њој завршени две недеље пре рока.

– Раскрсница је пуштена у саобраћај у обе траке и зато препоручујем возачима и пешацима да користе овај правац како би Таковска улица, које је затворена у једном профилу, била што растерећенија и како би се у што већој мери избегле гужве. Подсећам и да су данас такође почели радови на десној страни раскрснице у Булевару деспота Стефана, са затварањем дела до Дринчићеве улице, како би суграђани у доњем делу улице могли и даље несметано да обављају свакодневне активности – рекао је Петровић.

Он је захвалио радницима који изводе радове на овим саобраћајницама на преданости и труду јер су радили у веома отежаним временским условима. У исто време, Петровић је изразио захвалност и суграђанима на стрпљењу и апеловао на њих да поштују саобраћајну сигнализацију и упутства извођача радова. 

– Очекујем да ће и наредни радови у оквиру реконструкције потеза од Вуковог споменика до Калемегдана бити завршени у задатим роковима и да ће након њих грађани бити задовољни резултатима. Наставићемо да и даље уређујемо наш град, како би био што боље и квалитетније место за живот – истакао је Лука Петровић.