петак, 16. август 2019.

Градоначелник Радојичић: Објављен јавни позив здравственим установама за подношење понуда за јавну набавку за четврти покушај вантелесне оплодње

Јавни позив свим здравственим установама за подношење понуда за јавну набавку за четврти покушај вантелесне оплодње, коју ће финансирати Град Београд, данас је објављен – рекао је градоначелник Београда проф.др Зоран Радојичић.

Том приликом Радојичић је позвао све заинтересоване здравствене установе које испуњавају услове да се пријаве на овај јавни позив.

– Позивам све заинтересоване здравствене установе које испуњавају услове да се пријаве на овај јавни позив и дају своју понуду до 16. септембра – истакао је градоначелник Радојичић.

Подсећамо, одборници Скупштине града, на иницијативу градоначелника Радојичића, усвојили су на седници одржаној 25. јула ове године Предлог одлуке о финансирању трошкова покушаја биомедицински потпомогнутог оплођења.

– Подстицањем рађања и борбом против неплодности помажемо паровима који нису успели да се остваре као родитељи, а уједно доприносимо и популационој политици Владе Србије – нагласио је први човек Београда.