среда, 18. септембар 2019.

Без воде делови Палилуле и Вождовца

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, од среде 18. септембра  у 20 сати до четвртка 19. септембра у 16 сати без воде ће бити потрошачи у појединим улицама на територији ове општине, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Без воде ће бити потрошачи у Старине Новака (од Краљице Марије до Илије Гарашанина), Булевару краља Александра (од Београдске до Кнеза Милоша), Кнеза Милоша (од броја 27 до Булевара краља Александра), 27. марта (од Мајора Илића до Старине Новака), Илије Гарашанина и Мирочкој.

На општини Вождовац, због планираних радова на водоводној мрежи, у четвртак 19. септембра од 8 сати до 24 сата без воде ће бити потрошачи у Браће Јерковића (од Дарвинове до Пива Караматијевића) и Јована Бијелића (од Браће Јерковића до Мештровићеве).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а потрошачи се моле да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на web адреси www.bvk.rs.