петак, 10. април 2020.

Измена у режиму рада коридорске линије Л10

Извођење радова на прегледу и поправци трамвајске пруге, односно укрштаја у Булевару краља Александра у зони раскрснице са Београдском улицом, од 11. априла до 8. маја довешће до промена у раду посебно организованих линија за превоз запослених у Београду.

Током извођења поменутих радова, возила са привремене (посебно организоване) линије Л10 (Панчевачки мост – Кумодраж) ће у смеру ка Панчевачком мосту саобраћати Београдском улицом, Булеваром краља Александра, потом Рузвелтовом, Улицом краљице Марије, Старине Новака и даље редовно, док ће у смеру ка Тргу Славија саобраћати Улицом професора Михаила Ђурића, Булеваром краља Александра, Улицом Светозара Марковића, Његошевом, Београдском и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе у смеру ка Тргу Славија користити стајалишта „Ташмајдан” у Улици Светозара Марковића и „Цветни трг” у Његошевој улици, док ће у смеру ка Панчевачком мосту користити стајалишта „Правни факултет” у Булевару краља Александра, „Вуков споменик” у Рузвелтовој улици и „Машински факултет” у Улици краљице Марије.