недеља, 18. октобар 2020.

Поједини потрошачи без воде због радова на водоводној мрежи

Редовно испирање водоводне мреже спровешће се на општинама Нови Београд, Земун и Сурчин од сутра до 22. октобра, тако да ће од 22 до 6 сати доћи до умањеног притиска воде и повременог прекида у водоснабдевању овог дела града, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Повремене прекиде у водоснабдевању и умањен притисак воде 19. и 20 октобра осетиће потрошачи у насељима Јаково, Бољевци и Прогар, 20. и 21.октобра потрошачи насеља Бежанијска коса (Месна заједница 3), Бечмен, Јаково и Петровчић и 21. и 22.октобра потрошачи у Сурчину, Добановцима, Угриновцима и Грмовцу.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Из овог предузећа апелују на потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. 

Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Такође, током превезивања кућних прикључака на новоположену водоводну мрежу на општини Савски венац, 20. октобра од 8 часова до поноћи без воде ће остати потрошачи на парној страни Булевара војводе Мишића (од Мостарске петље до Радничке улице).

Током радова на општини Палилула, сутра од 8 до 18 сати воду неће имати ни потрошачи у улицама ЈНА (од Бранка Радичевића до краја улице), 29. новембра, Трг ослобођења и Бранка Радичевића.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.