петак, 23. октобар 2020.

Обилазак туристичких локација на простору градске општине Сурчин

Туристичка организација Београда у сарадњи са Секретаријатом за привреду обилази туристичке локације на територији свих градских општина, које су доступне посетиоцима у новим околностима насталим услед пандемије вируса корона, саопштено је из Туристичке организације Београда.

Директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић обишао је данас локалитете на територији општине Сурчин, заједно са Маријом Вуковић, руководиоцем Сектора за туризам и угоститељство у Секретаријату за привреду, као и представницима Туристичке организације Сурчина.

Обиласком су обухваћени најзначајнији туристички локалитети на простору општине Сурчин као што су рибњак „Бечменска бара” у Бечмену, Бојчинска шума, Етно-кућа „Стајков”, Наутичко село „Бисер”, Манастир Фенек, „Ергела Булић” и винарија „Мајетић”, који су део препорученог програма за целодневне посете Сурчину.

– Представници Туристичке организације Београда и Секретаријата за привреду су се током обиласка ГО Сурчин договорили да промовишу туристичку понуду Сурчина, која је разноврсна и комплетна. Такође, усагласили смо се око канала за промоцију туристичке понуде и пројеката који би могли да Сурчин учине препознатљивим у оквиру туристичке понуде града – рекао је Поповић, директор Туристичке организације Београда.