уторак, 27. октобар 2020.

Радови на водоводној мрежи

Због превезивања кућних прикључака на новоположену водоводну мрежу на општини Савски венац, у среду, 28. октобра, од 8 до 24 сата без воде ће бити потрошачи у Сање Живановића (од Јована Секулића до Владете Ковачевића), Брзаковој и Владете Ковачевића, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”. 

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у четвртак, од 8.30 до 18 сати без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Ђевђелијској, Милана Ракића (од Тршћанске до Ђевђелијске), Тршћанској (од Милана Ракића до Ђевђелијске), Шабачкој (од Милана Ракића до Прешевске) и Димитрија Давидовића.

Радови су планирани и на водоводној мрежи на општини Раковица, због чега у четвртак од 8 до 18 сати воду неће имати потрошачи у следећим улицама: Шесте личке дивизије, Вукасовићевој, Канаревом брду, Ивана Мичурина (од броја 23 до Вукасовићеве), Розе Луксембург и Борској (од броја 50 до Шесте личке дивизије).

За најнужније потребе обезбеђене су ауто-цистерне с водом за пиће, а потрошачи се моле да припреме неопходне залихе воде.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.