субота, 23. јануар 2021.

Планирани радови на водоводној мрежи у понедељак и уторак

Планирани радови на водоводној мрежи на општини Звездара проузроковаће у понедељак 25. јануара престанак водоснабдевања појединих делова ове општине, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Због поменутих радова, у понедељак од 8 до 17 часова без воде биће потрошачи у Булевару краља Александра, парна страна (од Косте Трифковића до Устаничке), Мадридској, Гусињској, Лунета Миловановића, Даросавачкој, Кнеза Мутимира, Вирпазарској и Живка Давидовића (од Качићеве до Устаничке улице).

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, у уторак, 26. јануара, од 8 до 20 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Максима Горког (од Томазеове до Ђорђа Кратовца) и Браће Ковач.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.