четвртак, 8. април 2021.

Ниси сам кад је свет онлајн

У оквиру пројекта „Ниси сам кад је свет онлајн”, секретар Скупштине општине Земун и председник Савета за безбедност Марко Јанковић и полицијска службеница и чланица Савета за безбедност Исидора Радовановић посетили су данас Основну школу „Петар Кочић” и том приликом малишанима поклонили заштитне маске, едукативне флајере, слаткише и сокове, саопштено је из Општине Земун.

– Циљ пројекта је да се у време пандемије вируса корона, када се настава већим делом одржава онлајн, ученици основних школа упознају са каквим се све опасностима могу срести на интернету и како да се заштите. Такође, важно је да усвоје смернице како да се понашају у саобраћају приликом одласка и повратка из школе, али и да науче како да се владају када су сами код куће – каже Јанковић.

Савет за безбедност Општине Земун ће у складу са епидемиолошком ситуацијом у наредном периоду организовати предавања, семинаре и радионице на теме опасности од злоупотребе дрога, вршњачког насиља, насиља у породици, као и на друге теме које се односе на нарушавање јавног реда и мира.