четвртак, 25. новембар 2021.

„Караван зимнице” овог викенда на пијаци „Земун”

Овог викенда, у суботу и недељу, 27. и 28. новембра, од 8 до 16 сати на пијаци „Земун” биће одржан „Караван зимнице”, саопштено је из ЈКП „Градске пијаце”. 

Пијаца „Земун” биће као и увек место за набавку свежих и квалитетних намирница, али и права ризница познатих укуса домаће зимнице припремљене по традиционалној рецептури.  

Домаћице које нису стигле да припреме зимницу, предстојећег викенда моћи ће да се снабдеју квалитетним домаћим производима. Пољопривредни произвођачи из целе Србије представиће своје слане и слатке специјалитете посетиоцима које очекује богат избор ајвара, разних сланих салата, компота, сушеног воћа, џемова, слатка, меда, вина, ракије, као и многих других производа за зимску трпезу који се могу наћи само на београдским пијацама.  

Организацијом „Каравана зимнице” ЈКП „Градске пијаце” показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику у ланцу пласмана аутентичних домаћих производа. 

Пијачни каравани на београдским пијацама организују се од 2015. године на централно градским пијацама које се у систему предузећа, како би сви наши суграђани имали могућност куповине најквалитетнијих производа на пијаци у свом комшилуку.