петак, 13. јануар 2023.

Никодијевић позвао Београђане и госте на дочек Српске нове године

Председник Скупштине града Никола Никодијевић позвао је Београђане и посетиоце српске престонице да вечерас дођу на Трг републике и уз хитове „Бијелог дугмета” дочекају Српску нову годину. 

– Ми традиционално дочекујемо Нову годину испред Дома Народне скупштине, а вечерас је дочек Српске нове године на Тргу републике. Тематски дочек Нове године 31. децембра био је намењен млађој популацији, а овај вечерашњи концерт прослављеног уметника Горана Бреговића, уз специјалне госте некадашње популарне групе „Бијело дугме”, намењен је нешто старијима. Очекујем да ће грађани и гости Београда уживати уз легендарне хитове и да ће у лепој атмосфери дочекати Српску нову годину – рекао је председник градског парламента.

Он је рекао да очекује велики број људи на овом концерту те да ће Град Београд, као и увек када је реч о тако великим скуповима, предузети све мере како би све протекло у најбољем реду и како би сви посетиоци били безбедни.

– Биће обустављен саобраћај на делу Трга републике, постављена заштитна ограда, а посетиоци ће пролазити кроз КД врата, како би безбедност била на максималном нивоу. Очекујем максималну забаву и леп провод за све који дођу на дочек Српске нове године – рекао је Никодијевић.