уторак, 20. март 2018.

Град Београд

Листа кандидата за Награде града Београда за 2017. годину

ГРАД БЕОГРАД

објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА
ЗА НАГРАДЕ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА 2017. ГОДИНУ

Листу кандидата можете погледати/преузети овде: