Уручење кључева за 270 станова намењених избегличким породицима

У четвртак, 20. јуна, у 12 часова, градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић, први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и комесар за избеглице и миграције Републике Србије Владимир Цуцић присуствоваће уручивању кључева 270 станова намењених избегличким породицима  из Босне и Херцеговине и Републике Хрватске у оквиру петог потпројекта Регионалног стамбеног програма у Републици Србији (Камендин, Улица акробате Алексића 6-14).

Догађају ће присуствовати и председник општине Земун Дејан Матић, амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Рендалф Скат, амбасадор Швајцарске Филип Ге, шеф Мисије ОЕБС-а у Србији Андреа Орицио, представник Делегације Европске уније у Србији Ингве Енгстром, вицегувернер Банке за развој Савета Европе Томаш Бочек, шеф Представништва УНХЦР-а у Србији Ханс Ф. Шодер, директор Јединице за управљање пројектима у јавном сектору Драган Катуца, као и бројни представници других државних и међународних институција и организација, донатори и корисници.

За више информација можете да се обратите Александри Димић из Комесаријата за избеглице и миграције на телефон 064/8281-694 или мејл адресу aleksandra.dimic@kirs.gov.rs .

НАПОМЕНА: Превоз за представнике медија организован је у 11 часова испред Старог двора (Драгослава Јовановића 2).


Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.