среда, 25. новембар 2009.

Планирани радови на мрежи у Булевару краља Александра

Због планираних радова на водоводној мрежи у Булевару краља Александра, на углу са улицама Бранка Крсмановића и Гајевом, у четвртак, 26. новембра, од 7 до 24 сата без воде ће остати  потрошачи  у Булевару краља Александра (парна страна, између Јагићеве и Гвоздићеве улице), Старца Вујадина, Гајевој, Бранка Крсмановића, Гвоздићевој, Поп Стојановој (између Кајмакчаланске и Булевара краља Александра) и Брегалничкој (између Кајмакчаланске и Булевара краља Александра). Слабији притисак осетиће потрошачи у Жичкој, Грчића Миленка и Кајмакчаланској улици.

Истог дана од 9 до 15 сати без воде ће остати потрошачи на путу за насеље „Колонија”, између црпне станице Рипањ (код рампе) и фабрике „Минел 1”, и у свим околним улицама, као и фабрике „Минел 1”, „Минел 2” и „Минел 3”. За најнужније потребе обезбеђене су аутоцистерне са водом за пиће.
Због планираних радова на водоводној мрежи у Сурчину, од 22 сата у четвртак, 26. новембра, до 6 сати у петак, 27. новембра, повремене несташице, умањени притисак и краткотрајну пролазну замућеност воде имаће потрошачи у насељима Јаково, Бољевци и Прогар.  

За све  додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП  „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs

Распоред цистерни за време радова у Булевару краља Александра

За време радова на водоводној мрежи у Булевару краља Александра, на углу са улицама Бранка Крсмановића и Гајевом, који ће бити обављени у четвртак, 26. новембра, од 7 до 24 сата, цистерне ће бити распоређене на углу Булевара краља Александра и Поп Стојанове, у Булевару краља Александра код Лиона и пијаце Ђерам, на углу Жичке и Поп Стојанове код обданишта и у Кајмакчаланској улици (кружно).

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs .

Радови у улици Томаса Едисона

Због планираних радова на водоводној мрежи у улици Томаса Едисона у насељу „Горица”, у петак, 27. новембра, од 9 до 13 сати без воде ће остати потрошачи  у улицама Томаса Едисона и Саре Бернар. Без воде ће бити и Oсновна школа „Душко Радовић” и предшколска установа у улици Томаса Едисона.
За најнужније потребе обезбеђене су аутоцистерне са питком водом.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs .