среда, 16. децембар 2009.

Радови на трафо-станици погона „Макиш”

Због планираних радова на трафо-станици преко које се производни погон „Макиш” снабдева електричном енергијом, сутра од 9 до 24 сата умањен притисак и прекиде у снабдевању водом осетиће потрошачи у више београдских насеља.

У наведено време умањени притисак повремен нестанак воде осетиће корисници на јужном правцу у Остружници, у насељима Умка, Железник, Сремчица, Барајево, Гај, Равни Гај, Стражарија, Караула, Средњи крај, Пландиште, Гунцати, Липовица, Баћевац, Вранић, Мељак, насељима уз рипањски пут (Глумчево Брдо, Ненадовац, Дражановац, Баташина), у подавалским насељима Бели Поток, Пиносава, Зуце, Степашиновац, Рипањ, Чаршија, Горани, Орловица (Траншпед), као и Цераку, Скојевском насељу, насељу „Голф” и у Кошутњаку, Калуђерици, деловима Лештана и Винче, на левој обали Дунава у Борчи, Овчи, Крњачи, Котежу (сем индустријске зоне), у рубним насељима Новог Београда, Земуна и Сурчина, у Сурчину, Добановцима, Јакову, Прогару, Бољевцима, Бечмену, Петровичићу, Угриновцима и деловима Батајнице.

ЈКП „Београдски водовод и канализација” моли потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, јер због ниских температура и замрзавања воде цистерне неће моћи да им буду на располагању. Стабилизација система очекује се у раним јутарњим сатима у петак, 18. децембра.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs