понедељак, 4. јануар 2010.

Отворено клизалиште на Ади Циганлији

Данас је отворено бесплатно клизалиште на Ади Циганлији, које ће током зимских месеци бити на располагању Београђанима. Клизалиште се налази близу кружног тока, на левој обали Савског језера, а његово коришћење и изнајмљивање клизаљки биће бесплатно. Оно ће данас радити од 16 до 20, а осталим данима од 10 до 20 часова. Клизалиште неће радити само 7. јануара, на дан Божића.

Овај објекат се простире на више од 800 квадратних метара и радиће све док буде хладних дана неопходних за одржавање леда. ЈП „Ада Циганлија” је прошле године изнајмило, а ове купило клизалиште, па ће оно убудуће бити увршћено у редовну зимску понуду.

Осим бесплатног клизања посетиоцима ће бити понуђени и пратећи забавни програми, бесплатна школа клизања, хокејашке утакмице и анимације на леду.

ЈП „Ада Циганлија” ће ускоро пустити у рад и карлинг стазу, јединствену у граду, која ће бити прилагођена особама са инвалидитетом.  Предстоји и отварање нове спортске хале са тениским теренима, изграђене по најсавременијим стандардима.