понедељак, 15. март 2010.

Обележавање јубилеја „Студија Б” од данас па до 15. априла

„Студио Б” је, поводом свог јубилеја, данас покренуо медијску кампању „40 година симбол Београда” у којој ће до 15. априла бити емитован низ програмских садржаја који ће подсетити на улогу и значај ове медијске куће. Сваког јутра на радију ће бити емитован квиз „Одговор је увек под Б”, од петка и „Београде, добро јутро” Душка Радовића, док на телевизији данас креће серијал у коме ће учествовати више од 150 људи који су овде радили, али и остале јавне личности које су одрастале и сазревале уз ову кућу, рекао је Александар Тимофејев, директор и главни и одговорни уредник РТВ „Студио Б”.

– На сам рођендан, 1. априла, у Дому омладине одржаће се спектакуларни рок концерт на коме ће учествовати састави и групе који су последњих 40 година „путовали” са нама кроз време. Исто вече у Скупштини града одржаће се пријем и биће додељене награда „Нај Београђанин”. „Студио Б” наставља и акцију да се трг са фонтаном испред „Београђанке” назове Трг Ђоке Вјештице. За реализацију ове идеје потребно је да прођу три године од његове смрти – казао је Тимофејев.

У раду данашње конференције за новинаре учествовали су и Слободан Коњовић, музички уредник, Велимир Павловић, уредник културног програма, и Југослав Пантелић, извршни директор „Студија Б”.