уторак, 16. март 2010.

Радови на водоводној мрежи на углу Булевара краља Александра и Батутове улице

Због планираних радова на водоводној мрежи на углу Булевара краља Александра и Батутове улице, као и на углу Булевара краља Александра и улице Станислава Сремчевића, од четвртка, 18. марта, у 7 часова до петка, 19. марта, у 1 сат без воде ће остати потрошачи у Врањској, Трајка Стаменковића и Станислава Сремчевића, између Булевара краља Александра и улице Деспота Оливера.

Истог дана од 8 до 22 сата без воде ће остати и потрошачи у улици Теодора Драјзера, од броја 1 до броја 6 због планираних радова на мрежи у Булевару војводе Мишића, код Летње позорнице. За најнужније потребе обезбеђена је цистерна с водом за пиће. 

Због планираних радова на производном погону „Беле воде” у четвртак, 18. марта, од 7 до 21 сат и суботу, 20. марта од 7 до 14 сати умањен притисак и повремене прекиде у снабдевању водом осетиће потрошачи између улица Љешке и Пожешке, као и у околним улицама.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs