петак, 19. март 2010.

Радови на градским улицама

Радови у Драгослава Срејовића

Због радова на проширењу топловодне мреже, које изводе ЈКП „Београдске електране”, у улици Драгослава Срејовића, од Дома културе „Браћа Стаменковић” до излаза са Панчевачког моста, од 20. марта до 14. априла биће измењен режим саобраћаја. Улица Драгослава Срејовића ће током трајања радова бити једносмерна, и то у смеру од силаска са Панчевачког моста до Дома културе „Браћа Стаменковић”.

Радови на Славији током викенда

Предузеће ГСП „Београд” ће током викенда, од 20. марта у 1 час по поноћи до 22. марта у 3 часа ујутро, изводити радове на кабловској канализацији за трамвајску окретницу у зони Трга Славија. Због тога ће за саобраћај бити затворена улица Боре Марковића.

Због радова на поправци и асфалтирању коловоза, које ће извести ЈКП „Београд-пут”, за саобраћај ће од 22. марта па до 18. априла бити затворена улица Боре Марковића.

Радови у Земуну

Радови на постављању кабловске канализације за семафор у раскрсници улица Главне, Змај Јовине и Рајачићеве ће се за викенд, 20. и 21. марта, обављати на коловозу, без прекида саобраћаја, док ће од 22. до 28. марта бити настављени на тротоару.

Радови у Макензијевој

Због радова на проширењу топловодне мреже и прикључивања објеката на топловод, које изводе ЈКП „Београдске електране”, у Макензијевој, од улице Коче Капетана до раскрснице са улицом Кнегиње Зорке, за саобраћај ће од 20. марта од пола један по поноћи до 22. марта у 4 часа ујутро бити затворена једна саобраћајна трака и тротоар.

„Маратон мира – Видовдан 99” у среду

Манифестација „Трка за мир – Рађање новог живота 2010” одржаће се у среду, 24. марта. Учесници манифестације кретаће се од 9.30 часова следећом трасом: Булевар Николе Тесле – испред хотела „Југославија” – Бранков мост – Бранкова – Призренска – Теразије – Трг Николе Пашића – Булевар краља Александра – Kнеза Милоша – Булевар кнеза Александра Карађорђевића – до циља у улици Јосипа Маринковића испред КБЦ „Драгиша Мишовић”.

Улица Рачког затворена за саобраћај од сутра до краја марта

Због радова на поправци и асфалтирању коловоза, које ће извести екипе ЈКП „Београд-пут”, за саобраћај ће од 20. па до 31. марта бити затворена улица Рачког.